Skip to main content

Ingredientët

Formula

Ingredientët Aktiv

Në laboratorët e Dr. Jacob HairCare krijohen produkte inovative për rritjen e flokëve, për t’ju sjell rezultate transformuese. Formuluar me përbërës me performancë të lartë ku secili prej tyre u zgjodh pas një rishikimi rigoroz të literaturës shkencore dhe u vlerësua nga një laborator i palës së tretë për të siguruar cilësi. Të gjithë përbërësit janë 100% vegan, me prejardhje natyrale dhe jo toksike.

Capilia Longa Q5™

Nxit rritjen më të përshpejtuar se normalja, optimizon ciklin e zhvillimit të folikulit të flokëve.
RRITJERritje

Ekstrakt Rozmarine

Stimulon qarkullimin e gjakut duke nxitur rritjen e flokëve, si dhe duke ushqyer folikulat e flokëve.
RIGJENERIMJoin Now

Ekstrak Dafine

Ka veti hidratuese, pasi përmban antiokside, acide yndyrore dhe vitaminë A dhe E.
HIDRATIMJoin Now

Vaj Kastori

Me përmbajtjen e tij të ricinoleikut, vaji i kastorit inkurajon qarkullimin e gjakut në pjesën e skalpit dhe ndihmon në rritjen e rritjes së flokëve.
FORCIMJoin Now

Vaj Bajamesh

Hidraton flokët: Vaji i bajameve përmban acide yndyrore esenciale dhe vitaminat që ndihmojnë në hidratimin dhe ushqimin e flokëve.
MBROTJEJoin Now

Capilia Longa Q5™

Nxit rritjen më të përshpejtuar se normalja, optimizon ciklin e zhvillimit të folikulit të flokëve.
RRITJERritje

Ekstrakti i Bishtit të Kalit

Përmirëson strukturën dhe elasticitetin e flokëve: përmban silicën, një mineral i rëndësishëm, që ndihmon në forcimin dhe rritjen e flokëve.
FORCIMRritje

Ekstrakt Aloe Vera

Ndihmon në pastrimin e skalpit në mënyrë që lëndët ushqyese të depërtojnë në gjëndrën e flokëve, duke i ndihmuar në rigjenerim.
RIGJENERIMRritje

Vaji i Arganit

Me vitaminë E, rrit elasticitetin dhe rikthen shkëlqimin e flokëve të thatë dhe të pajetë. Krijon një barrierë mbrojtëse kundër rrezeve UV.
MBROJTJERritje

Acid Citrik

Balancon nivelet e pH-së, duke kontribuar në një skalp më të shëndetshëm.
FORCIMRritje

Capilia Longa Q5™

Nxit rritjen më të përshpejtuar se normalja, optimizon ciklin e zhvillimit të folikulit të flokëve.
RRITJERritje

Shea Butter

Zbut dhe përmirëson elasticitetin e flokëve, duke i bërë ata më të butë dhe më të lehtë për të menaxhuar.
ELASTICITETRritje

Vitamin B5

Stimulon rritjen e flokëve duke përmirësuar cirkulimin e gjakut në skalp, duke rezultuar në flokë më të gjatë dhe më të shëndetshëm.
HIDRATIMRritje

Ekstrakt Aloe Vera

Ndihmon në pastrimin e skalpit në mënyrë që lëndët ushqyese të depërtojnë në gjëndrën e flokëve, duke i ndihmuar në rigjenerim.
RIGJENERIMRritje

Vitamin E

Promovon shëndetin e lëkurës së kokës: Vitamin E ka veti antioksiduese që ndihmojnë në mbrojtjen e lëkurës së kokës radikaleve të lira.
MBROJTJERritje
Studimet klinike

97%  përjetuan më pak rënie flokësh

Title

97%

93%  kishin një reduktim të provuar klinikisht të rënies së flokëve

Title

93%

97% kishin një shtim në densitetin e flokëve

Title

73%