Skip to main content
ShportaClose Cart

Rreth Nesh

Capilia Longa Q5™

Inovacioni shkencor, i bazuar te natyra

Në epokën e dixhitalizimit, ne kishim një nxitje për të krijuar diçka reale. Produkte reale, të prekshme që zgjidhin një problem real për njerëzit e vërtetë. Shumë mund të përjetojnë rënie të flokëve para moshës 50 vjeçare dhe këta individë shpesh përballen me shqetësimet e besimit dhe vetëbesimit. Për të krijuar ndikim, ne kuptuam se produktet duhet të jenë të besueshme.

Rënia e flokëve është e zakonshme dhe ne jemi këtu për të ndihmuar

Ne besojmë në përbërësit natyralë

Transparenca është e lehtë kur nuk ke asgjë për të fshehur

Gjithmonë të kujdesshëm për natyrën dhe njëri-tjetrin