Skip to main content

Formula inovative

Capilia Longa Q5™

Përbërës natyral

Të gjithë përbërësit e Dr.Jacōb janë 100% vegan, me prejardhje natyrale, të testuar dermatologjikisht.

Testuar dermatologjikisht

Produktet e testuara dermatologjikisht për flokë, pa asnjë efekt anësor të dëmshëm, ofrojnë një siguri të plotë në përdorim.

Programi i garancisë

Jini të sigurt pasi paratë tuaja ju rimbursohen 100%
me programin e garancisë 150 ditore.

Produktet

Produktet më të kërkuara

Eksploroni produktet e flokëve më të pëlqyera dhe gjeni diçka që i përshtatet qëllimeve tuaja personale. Të gjitha produktet përbëhen nga përbërës me prejardhje bimore që përmirësojnë ekuilibrin natyral të lëkurës së kokës.

Para & Pas

Rezultatet pas rutinës 150 ditore

Studimet klinike tregojnë se duhen të paktën 45 ditë për të parë reduktimin e rënies së flokëve dhe 150 ditë për të aktivizuar rritjen e flokëve të rinj. Më poshtë mund të shihni se çfarë kanë arritur klientët tanë besnikë pasi kanë ndjekur rutinën me 3 hapa të rritjes së flokëve për 150 ditë rresht.

Shkenca

Rënia e flokëve mund të ndalohet

Nëse dëshironi të reduktoni humbjen e flokëve, është e rëndësishme të kuptojë se folikujt e flokëve janë thelbësorë për procesin e rritjes së tyre. Në shumicën e rasteve të humbjes së hershme të flokëve, folikujt janë ende në gjendje të prodhojnë flokë, por mund të nevojiten trajtime shtesë për të rikthyer shëndetin dhe vitalitetin e tyre.

Cili është shkaku i rënies së flokëve?

Rënia e flokëve mund të shkaktohet nga shumë faktorë: gjenetika, hormonet, mjekimi, sëmundja ose mënyra e jetesës. Por shpesh, të gjitha këto ndikojnë në një gjë thelbësore:

Cikli i rritjes së flokëve.

Në mënyrë ideale, rreth 90% e qimeve tuaja rriten në mënyrë aktive në çdo kohë (faza e rritjes). 10% e mbetur janë në fazën e pushimit.

Humbja e flokëve ndodh kur këto shifra zhvendosen drejt fazës së rënies.

Për të ndaluar rënien dhe rritjen e flokëve, duhet të ndodhin dy gjëra:

1. Rritja e numrit të qimeve në fazën e rritjes.

2. Një rënie në numrin e qimeve në fazën e rënies.

Ndërsa mund të mos keni kontroll mbi faktorë si gjenetika juaj, hulumtimet tregojnë se është e mundur të ribalanconi ciklin e rritjes së flokëve.
Dhe shpesh, mund të bëhet duke i dhënë natyrës një mundësi, pa mjekim.

Rritja e flokëve të testuar klinikisht, pa ilaçe

Në provën tonë klinike, 40 burra dhe gra përdorën Serumin kundër rënies së flokëve për 150 ditë. Testimi zbuloi se serumi mund të ndihmojë në zhvillimin e fazës së rritjes dhe ndalimin e fazës së rënies.

Si u përkthye kjo në rezultate reale?

  • 97% përjetuan më pak rënie të flokëve
  • 93% kishin një reduktim të provuar klinikisht të rënies së flokëve
  • 73% kishin një shtim në densitetin e flokëve
Rimburisim 100%

Nëse nuk shikoni rezultat në 150 ditë me Dr. Jacob, ju kthejmë 100% paratë

Ekspertët
Studimet Klinike

Rezultatet e demostruara pas 150 ditëve

Në provën tonë klinike, 40 burra dhe gra, përdorën serumin kundër rënies së flokëve për 150 ditë. Testimi zbuloi se serumi mund të ndihmojë në daljen e flokëve të reja, në zhvillimin e fazës së rritjes dhe ndalimin e fazës së rënies.

97

Përjetuan më pak rënie të flokëve

93

Kishin një reduktim të provuar klinikisht të rënies së flokëve

73

Kishin një shtim në densitetin e flokëve
Kuiz