Skip to main content
ShportaClose Cart

Inovacioni Shkencor

Ekspertët
Shkenca

Rënia e flokëve mund të ndalohet

Nëse dëshironi të reduktoni humbjen e flokëve, është e rëndësishme të kuptojë se folikujt e flokëve janë thelbësorë për procesin e rritjes së tyre. Në shumicën e rasteve të humbjes së hershme të flokëve, folikujt janë ende në gjendje të prodhojnë flokë, por mund të nevojiten trajtime shtesë për të rikthyer shëndetin dhe vitalitetin e tyre.

Cili është shkaku i rënies së flokëve?

Rënia e flokëve mund të shkaktohet nga shumë faktorë: gjenetika, hormonet, mjekimi, sëmundja ose mënyra e jetesës. Por shpesh, të gjitha këto ndikojnë në një gjë thelbësore:

Cikli i rritjes së flokëve.

Në mënyrë ideale, rreth 90% e qimeve tuaja rriten në mënyrë aktive në çdo kohë (faza e rritjes). 10% e mbetur janë në fazën e pushimit.

Humbja e flokëve ndodh kur këto shifra zhvendosen drejt fazës së rënies.

Për të ndaluar rënien dhe rritjen e flokëve, duhet të ndodhin dy gjëra:

1. Rritja e numrit të qimeve në fazën e rritjes.

2. Një rënie në numrin e qimeve në fazën e rënies.

Ndërsa mund të mos keni kontroll mbi faktorë si gjenetika juaj, hulumtimet tregojnë se është e mundur të ribalanconi ciklin e rritjes së flokëve.
Dhe shpesh, mund të bëhet duke i dhënë natyrës një mundësi, pa mjekim.

Rritja e flokëve të testuar klinikisht, pa ilaçe

Në provën tonë klinike, 40 burra dhe gra përdorën Serumin kundër rënies së flokëve për 150 ditë. Testimi zbuloi se serumi mund të ndihmojë në zhvillimin e fazës së rritjes dhe ndalimin e fazës së rënies.

Si u përkthye kjo në rezultate reale?

  • 97% përjetuan më pak rënie të flokëve
  • 93% kishin një reduktim të provuar klinikisht të rënies së flokëve
  • 73% kishin një shtim në densitetin e flokëve
Formula

Përbërës të fuqishëm natyral

Formuluar me përbërës me performancë të lartë, çdo përbërës aktiv u zgjodh pas një rishikimi rigoroz të literaturës shkencore dhe u vlerësua nga një laborator i palës së tretë për të siguruar cilësi. Të gjithë përbërësit janë 100% vegan, me prejardhje natyrale dhe jo toksike. Përbërësit kryesor:

Rritje

Capilia Longa Q5

Capilia Longa Q5 parandalon dhe redukton rënien e flokëve, ndihmon në densitet, stimulon aktivitetin folikular, nxit rritjen më të përshpejtuar se normalja, optimizon ciklin e zhvillimit të folikulit të flokëve.

Rigjenerim

Rozmarinë

Gjethet e rozmarinës stimulojnë qarkullimin e gjakut duke nxitur rritjen e flokëve, si dhe duke ushqyer folikulat e flokëve. Gjithashtu zbutin skalpin e dëmtuar dhe e hidratojnë atë për të parandaluar shfaqjen e zbokthit.

Hidratim

Vaj Argani

Është i mbushur me vitaminë E. Rrit elasticitetin dhe rikthen shkëlqimin e flokëve të thatë dhe të pajetë. Gjithashtu krijon një barrierë mbrojtëse kundër rrezeve të dëmshme UV.

Capilia Longa Q5™