Skip to main content
ShportaClose Cart

Vlerësimet

Para & Pas

Gjërat e mira vijnë tek ata që presin!

Studimet klinike tregojnë se duhen të paktën 45 ditë për të parë reduktimin e rënies së flokëve dhe 150 ditë për të aktivizuar rritjen e flokëve të rinj. Më poshtë mund të shihni se çfarë kanë arritur klientët tanë besnikë pasi kanë ndjekur rutinën me 3 hapa të rritjes së flokëve për 150 ditë rresht.

Vlerësimet

Vlersimet e klientëve tanë për
rutinën e rritjes flokëve

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus tempus consectetur mi nec hendrerit. Integer id est massa.”

Kara LucasInterior Decorator

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus tempus consectetur mi nec hendrerit. Integer id est massa.”

Alex CohenDesigner

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus tempus consectetur mi nec hendrerit. Integer id est massa.”

Jake SmithDeveloper
Produktet

Eksploro linjën Dr. Jacōb

Eksploroni produktet e flokëve më të pëlqyera dhe gjeni diçka që i përshtatet qëllimeve tuaja personale. Të gjitha produktet përbëhen nga përbërës me prejardhje bimore që përmirësojnë ekuilibrin natyral të lëkurës së kokës.