Skip to main content
ShportaClose Cart

Ndihmë

Pyetjet më të shpeshta

Ke pyetje?

Ne kemi përgjigjet.

Këtu do të gjeni përgjigjet e pyetjeve të bëra më shpesh rreth produkteve dhe problematikave të flokëve. Për detaje më specifike kontaktoni shërbimin e klientit.

A duhet aplikuar çdo ditë shampo për forcimin e flokëve?

A duhet aplikuar serumi në flokë të lagur apo të thatë?

A është normale të përjetoni një 'ndjesi shpimi gjilpërash' ose 'djegie' kur përdorni serumin rigjenerues të flokëve?

  • Përjetimi i një ‘ndjesi shpimi gjilpërash’ ose ‘djegie’ është një reagim normal kur aplikoni serumin rigjenerues.
  • Intensiteti ndryshon në varësi të individit. Për shumë njerëz, është vërejtur se ndjesia e djegies zvogëlohet pas disa javësh.
  • Veçanërisht, këto ndjesi mund të rriten pas dushit pasi lëkura tenton të jetë më e butë se kushtet normale.
  • Ndjesia i atribuohet ingredientëve ngrohës të cilët sigurojnë ngrohtësi në lëkurën e kokës për të stimuluar rrjedhjen e gjakut.
  • Nëse ndjesia është shumë e fortë ose tepër stimuluese, ju lutemi ndërprisni përdorimin.

A mund ta përdor serumin gjatë shtatzënisë apo ushqyerjes me gji?

A funksionon serumi pavarësisht moshës?

Kur duhet të aplikoj serumin? Vetëm pas dushit?

A është normale humbja e flokëve pas përdorimit të serumit për disa javë?

A mund t'i thaj flokët pas aplikimit të serumit?

Cilat janë llojet e ndryshme të rënies së flokëve?

A mund të ndihmojnë produktet për rritjen e flokëve me të gjitha llojet e rënies së flokëve?

A do të rezultojë një skalp i thatë në hollimin e flokëve?

A mund të përdoret serumi krahas produkteve të tjera për rritjen e flokëve?

A zhduket progresi pas ndërprerjes së produkteve?